HTML

GSM Arena

A mobiltelefon (röviden mobil) önmagában kis hatótávolságú hordozható elektronikus telekommunikációs eszköz :) Legfrissebb kémfotók és leleplezett telefonok...

Friss topikok

Ki néz minket?

HTC Touch HD

Házmán Bertalan vagyok 2009.03.23. 19:01

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"High Definition. Redefined", azaz a "nagy felbontás újraértelmezve". - ez a legújabb HTC jelmondata, nem másról van szó, mint a kiváló HTC Touch HD-ről. Ez az okostelefon az egyik leghitelesebb Apple iPhone vetélytárs. A kényelmes kezelést a már ismert TouchFLO 3D biztosítja. Ezen felül a gép elõlapján, a képernyõ alatt egy érintésérzékeny felület található. A beépített GPS, valamint a GPS-előkészítés szolgáltatja a megbízható navigációt használójának. A kommunikáció a jelenleg ismert összes módon elérhető, ezalatt a következőket értem: Bluetooth 2.0 (EDR-es és A2DP-s), WI-FI (IEEE 802.11 b/g). Tehát ezek biztosítják a zökkenőmentes kommunikációt. És ha adatot akarunk róla le, vagy rá tölteni a HTC ExtUSB (11 pines miniUSB 2.0) csatlakozó áll rendelkezésünkre. Ezt már az előző cikkemben is említettem, hogy egy okostelefon elengedhetetlen kelléke egy átlagos, vagy jobb minőségű kamera, hát 5 megapixel azért joggal mondható az átlagnál jobbnak, bár kinek mi a jó, nekem ez már jónak számít egy telefonnál. Tehát a hátlapon egy 5 megapixeles, autofókuszos kamerát helyeztek el, míg az előlapon egy VGA CMOS kamera teszi lehetővé a videotelefonálás lehetőségét. A telefon, a multimédiás képességek teljes kihasználásához végre egy 3,5 mm-es jackdugó-aljzatot kapott.
Rövid adatok:
-         Qualcomm MSM 7201A processzor
-         480x800  pixeles WVGA-felbontású, 3,8"-os TFT-LCD érintõképernyõ
-         HSDPA, WCDMA, GSM/GPRS/EDGE
-         TouchFLO 3D
-         5 MP-es, autófókuszos előlapi és VGA CMOS hátlapi kamera
-         3,5 mm-es jackdugó-aljzat

Kártyafüggetlen ár:
162.390 – 179.990 Ft
Javasolnám elsősorban:
Mindenkinek, aki megengedheti magának, mert ez a telefon véleményem szerint, szinte bármelyik területen becsülettel megállja a helyét.

Címkék: htc érintőkijelző 5megapixel htc touch hd

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gsmarena.blog.hu/api/trackback/id/tr61020819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása