HTML

GSM Arena

A mobiltelefon (röviden mobil) önmagában kis hatótávolságú hordozható elektronikus telekommunikációs eszköz :) Legfrissebb kémfotók és leleplezett telefonok...

Friss topikok

Ki néz minket?

Lelepleződött a Samsung Android ?

Nemes Andris 2009.03.17. 18:26

Még tavaly bejelentette több nagy mobilgyártó is, hogy tervezi Andriod operációs rendszerrel ellátott telefon forgalmazását. Az első fecske a T-mobile G1 volt, mely elég népszerű lett, sőt az elemzők nagyobb siker jósolnak neki, mint az Iphone-nak.

A nagyobb gyártók közül a Samsung is jelezte egy Google és Linux által tervezett op.rendszerrel működő készülék gyártását. A következő gyenge minőségü fotó a Samsung Amszterdamban rendezett kereskedő bemutatóján volt látható. A készülékről egyenlőre csak annyit lehet tudni,hogy 528Mhz processzor kerül bele, illetve, ahogy a képen is látható érintőkijelzővel lesz felszerelve. A készüléken megtalálható lesz a Google által fejlesztett összes szolgáltatás. A GPS kihasználására Google Mapset, online üzenõként a G-Talkot, az e-mailek kezelésére G-Mailt használ a telefon, és természetesen a Google keresõje segíti az információk gyors megtalálását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt van pár ismeretlen photoshop művész alkotása is, ők így képzelik el a jövő telefonjait.

Címkék: samsung android samsung android

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gsmarena.blog.hu/api/trackback/id/tr641008112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása