HTML

GSM Arena

A mobiltelefon (röviden mobil) önmagában kis hatótávolságú hordozható elektronikus telekommunikációs eszköz :) Legfrissebb kémfotók és leleplezett telefonok...

Friss topikok

Ki néz minket?

Samsung S7220 Lucido

Nemes Andris 2009.03.16. 15:59

A Samsung hivatalosan is bemutatta Lucido becenévvel illetett candy-bar telefonját. A készülék 5 megapixeles kamerával érkezik és ebben is lesz mosolyfelismerés. A Lucido egy csodálatos 2.2 inches AMOLED kijelzőt kapott és "sebességmérő" is található benne. A kóreai mérnökök még GPS-t is pakoltak bele így használhatjuk a rendkívül hasznos geotagging funkciót. A telefonban 110MB-os beépített memória van de természetesen kedvünk szerint bővíthetjük akár 8 GB-ig. Fontos megemlíteni,hogy még HSDPA-is van benne melynek segedelmével 7.2 Mbps sebességgel netezhetünk. Nálam azért nem nyer,mert nincs benne WiFi, így sokba fog kerülni a netezés. A Samsung Lucidot először Angliában dobják majd piacra.

Címkék: samsung samsung lucido samsung s7220 5megapixel candy bar

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gsmarena.blog.hu/api/trackback/id/tr101005653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása