HTML

GSM Arena

A mobiltelefon (röviden mobil) önmagában kis hatótávolságú hordozható elektronikus telekommunikációs eszköz :) Legfrissebb kémfotók és leleplezett telefonok...

Friss topikok

Ki néz minket?

Érintőkijelzővel jön az új Philips Xenium

Nemes Andris 2009.03.20. 16:03

A Philips Xenium készülékei eddig főleg a hosszú aksi időtartamról voltak elhíresülve. Ám hamarosan lehet át kell értelmezzük az Xenium sorozat jelentőségét.

A legújabb modell az X810 nevet kapta. Az Xenium sorozat legújabb tagja 400 x 240 pixel felbontású TFT érintőkijelzőt kapott, de navigálhatunk a kijelző alatt található szintén érintésre reagáló kezelőfelülettel is. A készülékben helyet kap egy 3.2 megapixeles kamera egy aprócska LED villanó társaságában. A zenét kedvelőknek FM rádiót is építettek be, de USB-n vagy Bluetooth-on kedvenc számainkat is halgathatjuk. A telefonban 45MB beépített tárhely van, de bővíthetjük microSDHC kártyával is. Az új készülék állítólag csak  EDGE adatátvitelre lesz képes, 3G-re pedig nem, mondjuk nem nagyon értem,miért van szűkség előlapi kamerára is.

A Philips Xenium X810 nem nagyon magaslik ki a középkategóriából, ugyanis csak az aksi időtartamában erősebb, mint a Sony Ericcson vagy Nokia telefonok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Címkék: érintőkijelző philips 3.2megapixel philips xenium x810

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gsmarena.blog.hu/api/trackback/id/tr141014560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása