HTML

GSM Arena

A mobiltelefon (röviden mobil) önmagában kis hatótávolságú hordozható elektronikus telekommunikációs eszköz :) Legfrissebb kémfotók és leleplezett telefonok...

Friss topikok

Ki néz minket?

HTC touch diamond 2 és pro 2

Házmán Bertalan vagyok 2009.03.18. 22:10

 

A HTC Corporation bejelentette két igencsak népszerű készülékének frissített változatait a HTC touch Diamond 2-t és a HTC touch Pro 2-t, melyek tartalmazzák a TouchFLO 3D kezelőfelületet és kiváló WVGA kijelzőkkel is rendelkeznek. Ez a két telefon az egyszerű kezelhetőségétől, a legújabb csúcstechnológiáktól és még sok más kedvező tulajdonságaitól, talán napjaink legjobb, de annyi biztos, hogy HTC eddigi két legnagyszerűbb mobiltelefon-alkotásáról van szó.
A két szóban forgó készülék a Windows Mobile 6.1 operációs rendszeren fut, ennek az operációs rendszernek különösen könnyű a kezelhetősége.Mindkét telefon 3G illetve HSDPA képes, valamint 802.11b/g Wi-Fi és A2DP képes Bluetooth 2.0 adóvevőket is tartalmaz. A HTC Touch Diamond2 az európai piacon várhatóan a második negyedévben jelenik meg, míg a Touch Pro2 a nyár elejétől lesz megvásárolható. Az árakkal kapcsolatban, nem tudok sokat, de véleményem szerint, ha e mobiltelefonokat szeretnénk a tulajdonunkban tudni, bizony mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlni.
HTC Touch Diamond2
 
Az új elődjéhez képest nagyobb 3.2
colosWVGA felbontású érintés érzékeny megjelenítővel rendelkezik a kijelző alatt pedig egy érintés érzékeny nagyító sávot találunk, mely segít a weblapok, e-mail-ek, dokumentumok vagy fotók gyors és egyszerű nagyításában-kicsinyítésében.
 
A Touch Diamond2 ezen felül 5
megapixeles automatikus fókusszal rendelkező kamerát is kapott, ám a vaku-t továbbra sem építették be a mérnökök. A felhasználói élményt és a funkcionalitást javítják a gyorsulás érzékelő és a környezeti fényérzékelők. HTC Touch Pro2
 
A HTC Touch Pro 3.6 colos érintés érzékeny WVGA felbontású megjelenítővel rendelkezik, valamint egy teljes fizikai
QWERTY
billentyűzetet is kapott, ami nagyban megkönnyíti a szövegbevitelt. Az oldalirányban szétcsúsztatható telefon szintén rendelkezik a Diamond2-nél ismertetett nagyító sávval, valamint gyorsulás és fényérzékelőkkel.
 
A Touch Pro2 3.2 megapixeles kamerát kapott, mely szintén nem rendelkezik vakuval.

 

 

 

 

Címkék: htc érintőkijelző qwerty 3.2megapixel 5megapixel htc touch diamond htc pro

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gsmarena.blog.hu/api/trackback/id/tr831010803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása