HTML

GSM Arena

A mobiltelefon (röviden mobil) önmagában kis hatótávolságú hordozható elektronikus telekommunikációs eszköz :) Legfrissebb kémfotók és leleplezett telefonok...

Friss topikok

Ki néz minket?

A Samsung nem áll le!

Nemes Andris 2009.03.18. 17:22

A tegnap bemutatott Android alapú Samsung telefon után, illetve a World Mobile Congress alkalmával bemutatott rengeteg új és lenyűgöző készülék után, már azt hinné az ember,hogy megpihennek a mérnökök. Nos, kóreában ez nem így van! A helyszín ugyanaz volt, ahol az Android-os készülékről szórtak el pár információt, az amszterdami kereskedő bemutató. A gyengeminőségü fotón,még kb. 10 új modell látható, köztük az Omnia HD Windows 6.5-tel ellátott verziója is. Ezen kívül látható volt még több elcsúsztatható qwerty-billentyűzettel ellátott készülék is, amelyek feltételezhetően érintőkijelzősek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Címkék: samsung

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gsmarena.blog.hu/api/trackback/id/tr911010157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása