HTML

GSM Arena

A mobiltelefon (röviden mobil) önmagában kis hatótávolságú hordozható elektronikus telekommunikációs eszköz :) Legfrissebb kémfotók és leleplezett telefonok...

Friss topikok

Ki néz minket?

HTC Touch S740 okos telefon

Házmán Bertalan vagyok 2009.03.20. 19:40

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A HTC Touch S740 nem egy szórakoztatásra kitalált telefon. Bár a beépített MP3 lejátszó és FM rádió szórakozásra alkalmas eszközök, de a QWERTY billentyűzet, a WI-FI, az USB inkább ún. okos telefonná teszik ezt a készüléket. Ráadásul a POCKET OFFICE jóvoltából (Word, Excel, Powerpoint, PDF néző), és még sok más hasonló funkció, eszköz jóvoltából bármikor ”zsebre vághatod az irodádat”. Egy okos telefon elengedhetetlen kelléke egy átlagos, vagy jobb minőségű kamera. Ez a telefon egy átlagosnak mondható 3MP-es kamerával van felszerelve. Mindezt összefoglalva ez a mobil egy igazi okos telefon és egy kiváló munkatárs, de ezek mellett szórakoztatásra is alkalmas.
 
Rövid adatok:
-         kicsúsztatható QWERTY billentyűzet
-         Mobile 6.1 Professional
-         3G, HSDPA, WI-FI, USB, Bluetooth, Pocket Office
-         3MP-es kamera, videófelvétel, 2,4” nagy kijelző, beépített GPS vevő, A-GPS (gyorsabb műholdjel)
-         Windows MP3 lejátszás, MicroSD kártyahely, FM rádió
 
Kártya független ár:
 
82.390 - 93.228 Ft
 
Javasolnám elsősorban:
 
Olyan embereknek, akiknek fontos a munkájuk, és egy ilyen munkaeszközre, ”munkatársa” lenne szükségük, hogy megkönnyítsék saját munkájukat. 
 

 

Címkék: htc érintőkijelző qwerty 3megapixel htc s740

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gsmarena.blog.hu/api/trackback/id/tr501014914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása