HTML

GSM Arena

A mobiltelefon (röviden mobil) önmagában kis hatótávolságú hordozható elektronikus telekommunikációs eszköz :) Legfrissebb kémfotók és leleplezett telefonok...

Friss topikok

Ki néz minket?

HTC Marple kémfotó

Nemes Andris 2009.03.18. 16:56

Napvilágot látott egy fotó a HTC legújabb qwerty billentyűs mobiljáról, amely a Marple becenevet viseli. Feltehetően a HTC ezzel a készülékkel a BlackBerry teljesbillentyűs készülékeinek szeretne ellenfelet állítani. A készülék mellet az szól,hogy mindenbizonnyal Windows Mobile op.rendszer fog futni rajta, viszont csak 2 megapixeles kamera lesz benne. Továbbá HSDPA, és WLAN is lesz benne. Szerintem a BlackBerry felhasználók közül nemsokakat,fog elcsábítan a HTC. A készüléket hivatalosan valószínü LasVegasban fogják bemutatni.

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az előző cikkben írt BlackBerry Niagara simán odavágja a HTC üdvöskéjét (szerintem). Ez a modell nekem még anyag használat szempontjából is gagyibbnak tűnik számomra.

Címkék: htc qwerty htc marple 2megapixel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gsmarena.blog.hu/api/trackback/id/tr161010120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása